Wil jij meer te weten komen over diabetes? Diabetes Overwinnen, Diabetypering, Buddy’s van Club Diabetes

Gratis Webinar

Wil jij meer te weten komen over diabetes? Meld je dan aan voor onze informatieve Webinars. De Webinars vinden een keer in de twee weken plaats op dinsdag om 19.00. Tijdens elke Webinar zal een ander thema aan bod komen. De Webinars worden gehost door Jacqui van Kemenade met  verschillende professionals als gastspreker.  

Dit zijn de thema’s en data voor de komende tijd:

Thema: Diabetes Overwinnen

Spreker: Harriet Verkoelen
Datum: 24 mei om 19 uur

INFO: Harriet Verkoelen heeft al 25 jaar ervaring als online diëtist en diabetesverpleegkundige. Ze is gespecialiseerd in diabetes 2 omkeren en heeft al verschillende boeken op haar naam staan. In Nederland is ze bekend door haar ongelofelijke resultaten. D.m.v. haar aanpak komt ruim 90% van de mensen met type 2 diabetes vrij van insuline.

Thema; Diabetypering

Spreker: Anne Margreet Krijger (Apotheker)
Datum: 31 Mei om 19 uur

INFO: Anne Margreet Krijger is apotheker en inmiddels expert op het gebied van Diabetes. Haar onderzoek naar de verschillende subtypes van diabetes heeft haar doen  inzien dat er buiten type 1 en type 2 diabetes nog vele andere soorten diabetes zijn. Elke type diabetes reageert het beste op een eigen persoonlijke behandeling. Veel mensen met ’type 2′ krijgen bijvoorbeeld onnodig insuline. Dit zijn juist de mensen die vaak zelf nog (veel) insuline aanmaken. Alleen de insuline lijkt niet goed te werken, men is z.g ‘insuline resistent’.  In dit soort gevallen toch insuline geven, geeft gewichtstoename en maakt de onderliggende diabetes niet beter, soms alleen maar erger. Dit terwijl leefstijl aanpak juist wel heel goed werkt. Anne Margreeth leert je inzien wel type diabetes jij hebt: heb je teveel insuline aanmaak of juist te kort? Dit is een wereld van verschil!

Thema; Webinar met Buddy’s van Club Diabetes

Sprekers: Buddy”s van Club Diabetes
Datum: Dinsdag 14 Juni om 19 uur

Diabetes omkeren. Iedereen heeft er een mening over. De mening die telt is de mening van diegenen die het ook echt gedaan hebben. Tijdens dit webinar vertellen diverse buddy’s van Club Diabetes kort hun verhaal. Hoe erg was de diabetes? Hoeveel insuline spoten ze? Hoe hebben ze het voor elkaar gekregen? Was het makkelijk?
Stel hier je eigen vraag en waar loopt jij tegenaan?

Schrijf je nu in via het onderstaande formulier en ontvang de webinar details en toegangslink van ons!Aanmelden Webinar

Schrijf je nu in via het formulier en ontvang de webinar details en toegangslink van ons!