DAI Waarnemer


DAI Waarnemer wil als platform praktijkhoudende huisartsen verbinden met de waarnemend huisartsen. Bundeling van kennis, open en transparant samenwerken,, elkaar ondersteunen en steeds de verbinding zoeken.

De WaarneemApp is een samengevoegd initiatief van meerdere huisartsen. Het is ontstaan vanuit ervaringen in de praktijk, met de gedachte dat het uitwisselen van diensten eenvoudiger en inzichtelijker kan worden georganiseerd.

WaarneemHulp is een gratis app om gemakkelijk, snel en veilig diensten uit te kunnen wisselen met collega huisartsen.

Heb je nu of in de toekomst een openstaande vacature laat dit gerust aan ons weten, deze worden dan geplaatst in onze nieuwsbrief en op LinkedIn.

E-mail: redactie@dai-artsen.nl 

De Tarievenmonitor 2020

Sinds 2011 doet Waarneembemiddeling.nl onderzoek naar de gemiddelde uurtarieven die worden gerekend voor praktijkwaarnemingen en anw-diensten. Voor en door huisartsen. Waarom? In een markt die sterk wordt bepaald door vraag en aanbod, bieden wij graag een helpende hand: meer transparantie in de tarieven.

Om een realistisch, evenwichtig en een niet door de media weergegeven beeld te geven, is het van belang dat zoveel mogelijk huisartsen deelnemen. Doe jij ook weer mee MedWB? In slechts één minuut heb jij de enquête ingevuld.

Klik hier om de enquête in te vullen

Het resultaat: de Tarievenmonitor, een tarievenlandkaart met representatieve gemiddelde uurtarieven per provincie én per soort waarneming. Deze publiceren we op ons platform in de eerste week van mei.

Bekijk hier alvast de Tarievenmonitoren van voorgaande jaren.

Het symposium ‘Huisarts – Eigenaar van de toekomst!’ is een symposium vóór en dóór huisartsen. Dit symposium is geaccrediteerd door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) 3-pe-punten. Het nieuwe waarnemerschap, en veel meer: