Intervisiebijeenkomst: Samen Beslissen


Intervisiebijeenkomst: Samen Beslissen

Samen Beslissen houdt in dat de patiënt sámen met de zorgverlener beslist over welke zorg of behandeling het best past in diens individuele situatie. Deze bewuste keuze zorgt ervoor dat patiënten die zorg krijgen waar ze echt behoefte aan hebben en waar ze zelf achter staan. Samen Beslissen draagt hiermee bij aan doelmatige zorg en leidt tot de juiste zorg op de juiste plek. Maar, hoe is Samen Beslissen structureel toe te passen?

Wij werken samen met PATIËNT+ aan de structurele toepassing van Samen Beslissen binnen organisaties en de regio. Dit doen wij aan de hand van keuzehulpen. Tijdens deze intervisiebijeenkomst delen wij onze lessons learned met betrekking tot Samen Beslissen in de organisatie (eerste- én tweedelijns) en regio. Tevens staat het delen van ervaringen van deelnemers uit de eigen organisatie of regio centraal.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die meer wil weten over de toepassing van Samen Beslissen in de keten! Bent u huisarts, medisch specialist, projectleider of adviseur binnen een ziekenhuis, GGZ-instelling, huisartsenpraktijk of zorggroep? Dan bent u van harte welkom!

Programma

De verdere inhoud en het programma van deze intervisie volgt.

  • Datum: di 14-04-2020
  • Tijd: 16:00 – 20.00 uur (inclusief soep en broodjes)
  • Locatie: Oudlaan 4, Utrecht
  • Deelname: deelname is kosteloos. Wanneer u zich minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, brengen wij € 25,- in rekening.

Inschrijven voor deze bijeenkomst

Michiel Hageman geeft een presentatie over Samen Beslissen op 12 mei in de avond tijdens het symposium “Huisarts eigenaar van de toekomst”