Huisartsen gezocht voor de Praktijk van de Toekomst . Gezondheidscentra GAZO Amsterdam-Zuidoost

Wij zoeken huisartsen voor de Praktijk van de Toekomst i.o.

Dit najaar starten wij samen met Amsterdam UMC de Huisartsenpraktijk van de Toekomst, een nog te ontwikkelen praktijk waar innovatie, ondernemerschap en onderzoek bij elkaar komen. Een praktijk waarin je gaat experimenteren met allerlei vormen van zorgvernieuwing.

Waarom en waar? Bekijk het filmpje!

We zoeken twee huisartsen met een innovatieve geest die zich samen met ons in dit avontuur willen storten voor 3-4 dagen per week. Een echt avontuur, want nog niets staat vast. De één bijt zich vast in kansen voor succes en de ander onderzoekt dit succes. Oftewel een ondernemer en een academicus, maar beiden gedreven om de zorg te verbeteren op een vernieuwende manier.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een unieke kans om de Praktijk van de Toekomst te ontwikkelen en de zorg te leveren, zonder dat het ondernemersrisico bij jou ligt. Wij bieden alle vorm van ondersteuning en inzet van expertise. Wij bieden de mogelijkheid om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het huisartsen vak en aan je persoonlijke ontwikkeling. Een unieke kans voor ambitieuze huisartsen.

Interesse?

Wij vertellen graag meer en gaan met je in gesprek om te verkennen of deze kans iets voor jou is. Meld je daarom aan voor de speeddate op:

  • donderdag 26 augustus 2021 van 17.30 uur tot 20.00 uur.
  • of de nog te plannen speeddate eind september 2021.

Aanmelden voor de speeddate kan via directie@gazo.nl onder vermelding van speeddate Praktijk van de Toekomst.

Meer informatie:

Francine Francke, directeur GAZO, tel: 06 44 48 42 86