Huisarts Eigenaar van de toekomst. Webinarreeks, drie-delig event : 2 SEPTEMBER | 18:30 22:00 | 3 PE-Punt ABC1| € 65.00

Beste DAI Leden,

Graag presenteren we de eerste editie van driedelige webinarreeks ‘Huisarts – Eigenaar van de toekomst’. DAI Huisartsen heeft samen met huisartsen en ondernemers met medische achtergrond het webinar ‘Huisarts – Eigenaar van de toekomst’ ontwikkeld

Dit webinar is on demand te volgen.

DAI is een onafhankelijk landelijk platform voor en door artsen. We hebben de overtuiging dat de betrokkenheid van huisartsen en andere zorgverleners van essentieel belang is om innovaties in de zorg te bewerkstelligen en te versnellen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: 2 September | € 65,00

Tijd: 18:30-22:00

Accreditatie: ABC1 voor 3 punten

Thema’s

  1. Data-gedreven zorg : Max Caffa
  2. Digitale zorg : Isar Wulffaert
  3. Samen beslissen en netwerkzorg : Michiel Hageman, Tijs Rietjens
  4. Het nieuwe waarnemerschap : Kasper Maltha
  5. OPEN Eerstelijn : Mariëtte Willems, Bart de Gans

Moderator : Rob Boelens

Kunt u niet live meekijken op een van de data? Kijk dan on demand terug en krijg alsnog uw accreditatie.

U kunt zich aanmelden voor het webinar via deze link. Het webinar ‘Huisarts – Eigenaar van de toekomst!’ is een symposium voor en door huisartsen. Deze driedelige webinar is geaccrediteerd door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) voor 3 punten. Het webinar zal live plaatsvinden en accreditatie voor on demand terugkijken wordt nog aangevraagd.

Samen kunnen we de acute knelpunten in de zorg oplossen en ervoor zorgen dat ook de ‘Huisarts van de Toekomst’ het werk op een aangename en professionele manier kan uitvoeren. Of je nu praktijkhoudend huisarts, huisarts in dienstverband of waarnemer bent, de toekomst van ons vak gaat ons allen aan. Mede door vergrijzing wordt de vraag naar zorg steeds groter.

De patiënt, die ook consument is, vindt het in toenemende mate vanzelfsprekend om van moderne digitale communicatiemiddelen gebruik te maken en verlangt daar ook steeds meer naar. Huisartsen moeten, voor en met de patiënt, voldoende tijd hebben om goede zorg te kunnen verlenen en de poortwachtersrol te vervullen. Samen kunnen we de acute knelpunten in de zorg oplossen en ervoor zorgen dat ook de ‘Huisarts van de Toekomst’ het werk op een aangename en professionele manier kan uitvoeren.

Of je nu Door de veranderde maatschappij en zorgbehoeftes groeit de vraag naar innovatieve oplossingen en verschuift de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid, gedrag en preventie.

U kunt zich aanmelden voor het webinar via deze link.

De redactie van DAI publiceert met regelmaat relevante artikelen rond het thema digitale innovaties, netwerkzorg en andere relevante thema’s in de huisartsenzorg op linkedin en via de nieuwsbrief. Heeft u een vraag of wilt u een bijdrage leveren in de vorm van een blog?

Laat het ons gerust  weten. E-mail: redactie@dai-artsen.nl