Community

DAI Artsen is een informeel, professioneel netwerk, voor artsen door artsen.

Wil je ook lid worden van  DAI Artsen? Dat kan en is geheel kosteloos. Lid worden doe je door op Linkedin te linken met ons, DAI Artsen. Het lidmaatschap van het netwerk DAI gaat gepaard met een Linkedin-connectie. Momenteel zijn er ruim 5700 artsen verbonden aan het netwerk Dit LinkedIn account is bedoeld voor artsen. Klik hier om te linken en lid te worden.  Dit LinkedIn account is  bedoeld voor artsen.

DAI Leefstijlcoach is een landelijk netwerk voor en door diëtisten, fysiotherapeuten. praktijkondersteuners, sportkundigen en leesftijlcoaches. Samenwerking tussen leefstijlcoach, fysiotherapeuten, diëtisten en praktijkondersteuners en de doorstroming naar het reguliere sportaanbod. Samenwerking tussen zorg, gemeente, welzijn en inwoners. Een integrale aanpak van preventie vraagt om een sterke verbinding met de eerste lijn.

Jouw bijdrage?

DAI Artsen  nodigt haar leden actief uit om met ideeën en onderwerpen rondom patiënt en leefstijl te komen. Ben jij een arts met een boodschap op het gebied van leefstijl? Wil jij spreker zijn op een bijeenkomst? Dat kan! Arts en Leefstijl faciliteert de organisatie, de accreditatie en de communicatie van de bijeenkomsten, zodat jij je alleen met de inhoud hoeft bezig te houden. Per jaar worden er twee seminars georganiseerd en ca. 10 kleinere themabijeenkomsten. Allemaal rondom patiënt en leefstijl.

Wil je een themabijeenkomst over een onderwerp omdat je daar meer over wil leren? Dat horen we ook graag!

Neem gerust contact met ons op via LinkedIn, e-mail of telefoon.