Over ons

Adviesraad

DAI  kent een adviesraad van 4 huisartsen en een student geneeskunde en werkt samen met andere artsen-organisaties.

De adviesraad bestaat uit:

Petra Ooms, huisarts te Amsterdam

Matthijs van der Poel, huisarts in Rotterdam en oprichter van Looprecept

Juul Leijssen, studente Geneeskunde en bestuurslid Student en Voeding

Nienke van Bergen, huisarts te Zandvoort

Gordon Oron, huisarts te Leerdam

 

 

 

 

 

 

 

 

Kernteam

DAI  is opgezet door Rubik Nazarian, mede op verzoek van artsen zelf. Zijn missie is het opbouwen van dit platform voor (huis)artsen omdat leefstijl een prominentere plek krijgt in de spreekkamer. Rubik is hiernaast van beroep trainer, trainingsontwikkelaar in het onderwijs en zorg, onder andere rond de thema’s leefstijl, motivational interviewing, gedragsverandering, samenwerken en arts-patiëntrelatie. Motto: alleen ga je sneller, samen komen we verder.

Françoise Langens is werkzaam als huisarts in Amersfoort en  betrokken met het project de gezonde wijkaanpak.

Wardell Amerika is werkzaam als arts in opleiding tot neuroloog in het HagaZiekenhuis in Den Haag en als bestuurslid betrokken op het gebied van digitale zorg en innovatie.

Jan- Hein Wijers is bedrijfsarts. Hij is gespecialiseerd in de transitie van inzicht naar feitelijke gedragsverandering.

Jan Willem Leidekker  is kwartiermaker GLI en Docent Onderzoeker, master manueel therapeut en sportfysiotherapeut.

Marit Martens is bewegingsagoog en als projectleider Dokter & Bewegen betrokken bij het integreren van gecombineerde leefstijlinterventie in de spreekkamer. Dokter en bewegen wordt vormgegeven door Rubik Nazarian en Marit Martens en Jan Willem Leidekker. 

Maarten Stiggelbout is bewegingswetenschapper.Hij begeeft zich in het middelpunt van beleid, onderzoek en praktijk en richt zich vooral op kwetsbare groepen in de samenleving. Hij is actief betrokken bij de integrale aanpak Bewegen op Recept.

Jolanda Schulze is praktijkondersteuner somatiek ,leefstijlcoach en  betrokken met het project het leefstijlnetwerk , DAI Leefstijlcoach. 

Prem Heera Arbo & Leefstijlarts

Samenwerkingspartner

DAI Artsen en de vereniging Arts en Voeding  werken nauw samen op het gebied van scholing.

Mediapartners :

ANVH, Zorg & IctNRC Live