Wat we doen

DAI  is een professioneel, informeel en vernieuwend netwerk van en voor artsen. We bieden artsen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren. In geaccrediteerde bijeenkomsten rondom het thema leefstijl kunnen zij op interactieve wijze kennis opdoen en kennis uitwisselen.

DAI  gelooft in de ontmoeting en in leren van elkaar. Op DAI- bijeenkomsten wordt het onderling netwerken optimaal gefaciliteerd.

DAI wil niet alleen programmeren. We nodigen onze leden actief uit om met ideeën en onderwerpen te komen. Wij faciliteren de organisatie en de communicatie van de bijeenkomsten. Ben jij een arts met een boodschap op het gebied van leefstijl? Wil jij spreker zijn op een bijeenkomst? Dat kan! DAI faciliteert de organisatie, de accreditatie en de communicatie van de bijeenkomsten.

DAI gelooft in de kracht van kennisuitwisseling en sociale community’s.
Community “Dokter & Bewegen” bewegen als leefstijlinterventie.

Gezondheidscentrum 3.0 : samenwerking tussen gemeenten, zorgverzekeraars en zorgverleners is van cruciaal belang bij het verbinden van preventie, zorg en welzijn.

DAI Waarnemer  wil als platform praktijkhoudende huisartsen verbinden met de waarnemend huisartsen. Bundeling van kennis, open en transparant samenwerken,, elkaar ondersteunen en steeds de verbinding zoeken.

DAI Bedrijfsartsen :  opleidingstraject en implementatie mHealth met concrete outcomes voor bedrijven.

Het Leefstijlwiel: leefstijl is voor ons de overkoepelende term voor aspecten als voeding, bewegen, ontspanning, mindset, bioritme, zingeving en relaties.

DAI Artsen voorheen DAI Arts en Leefstijl en de vereniging Arts en Voeding gaan nauw samenwerken op het gebied van scholing.

DAI werkt nauw samen met ANVH  (alle nascholingen voor huisartsen).